• May 31, 2023

VlDEO/ Jam 20 vjeqe nga ks por me pelqejn 40 vjeqaret ne ate pune

Jam nje vajz e re por me pelqen te beje e sp iremnte duke ebere ate pune, une preferoj ne sh trat te kem nje burr qe ka k. e madh por edhe din ta perdor e zakonisht kto jane me te moshuar dhe. per ta degjuar HISTORIN E PLOTHAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin…

Read More

Ky njeri shkel qenin endacak, Ja pamjet se cfare demini gjen ai nga qeni per nje moment..(VIDEO)

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO…

Read More

Shikoni pamjet nga perbaIlja e pazakonte mes qenit dhe ariut, Ja se cfare ndodh ne fund..(VIDEO)

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO…

Read More

Ja pamjet se cfare filmuan pasagjeret ne avion, Askush deri me tani nuk kishte pare nje gje te till..(VIDEO)

Kur ndaloni dhe mendoni, aeroplanët me të vërtetë janë makineri jashtëzakonisht të mahnitshme. Megjithatë, disa pasagjerë kanë parë një pamje shumë më të afërt në funksionimin e brendshëm të avionëve nga sa supozohej të shihnin. Menjëherë pas ngritjes, pasagjerët në bord gjatë fluturimit të AirTran nga Atlanta në Orlando më 13 korrik 2004 panë brendësinë…

Read More

Ja pamjet se si hapet toka papritur ne kete vend, Por ajo se cfare ndodh me pas do tju le pafjal..(VIDEO)

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO…

Read More

Njihuni me shoferin me afetesi te jashtzakonshme, Ja pamjet se ne cfare vendi arrin te kalon autobusin..(VIDEO)

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO…

Read More

E fr.ikshme, Ja pamjet se si ciklisti ndiqet nga ariu teksa ishte duke shetitur, por aty ndodh e papritura..(VIDEO)

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO…

Read More

I leshuan lopet pas pes muajsh jashte, Ja pamjet nga reagimi i tyre qe lan te gjithe pafjal..(VIDEO)

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO…

Read More

VIDEO SE SI 2 VAJZA KNAQEN DHE ME PAS JU NDODH E PA PRITURA

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO…

Read More

E tm’ershme Ja pamjet nga momenti kur femija bie nga makina qe ishte ne levizje dhe i ndodh..(VIDEO)

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO…

Read More