• May 28, 2023

Askush nuk mund t’ia gjej emrin kësaj kafshe, ju e gjeni dot…?


Shqarthi ( Martes foina ), i njohur gjithashtu si , ku nadhja e zakonshme apo gu shabardhi , është një specie e kunadheve amtare në shumë pjesë të Evropës dhe Azisë Qendrore , edhe pse ajo ka krijuar një popullsi të eg ër në Amerikën e Veriut .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *