• May 30, 2023

28 Vjeqarja Nga Tirana, Burri Ka Marr Lek Nga Azemi, Un Ja Paguaj Kamaten Kompenzim Cdo Nate Deri Ne Mengjes

Një 28 vjeçare nga Tirana tregoi se si kishte zbuluar tr/adhëtinë e bashkëjetuesit të saj me të cilin kishin një vajzë. Në një intervistë për Top Channel, ajo tregoi se kishte punësuar një detektiv privat për të provuar dyshimet se partneri e tradhtonte. Ajo kishte 6 vjet që bashkëjetonte me njeriun që donte. Lindën një fëmijë dhe fill pas kësaj gjërat ndryshuan.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Një 28 vjeçare nga Tirana tregoi se si kishte zbuluar tr/adhëtinë e bashkëjetuesit të saj me të cilin kishin një vajzë. Në një intervistë për Top Channel, ajo tregoi se kishte punësuar një detektiv privat për të provuar dyshimet se partneri e tradhtonte. Ajo kishte 6 vjet që bashkëjetonte me njeriun që donte. Lindën një fëmijë dhe fill pas kësaj gjërat ndryshuan.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *