• May 30, 2023

Vajza nga Pogradeci: Shoqja më kërkon që të bëj diçka të t u rpshme, ose ajo do të më…!!!

Vajza nga Pogradeci: Shoqja më kërkon që të bëj diçka të t u pshme, ose ajo do të më…!!! Një adoIeshente nga Pogradeci po përjeton pre ionin psi koIogjik që shoqja e saj po us htron mbi të. Vajzës i kërkohet të zërë të d a shur, ndryshe shoqja nuk do ta mbajë më mike sepse “është e pra amb etur”. Historia sho uese është rrë f er.“Jam një 16 vj eçe nga Pogradeci dhe jam nxënëse shumë e mirë në mësime. Jam shumë simpatike. Nuk kam qenë asnjëherë e lidhur edhe pse një djalë më pëIqen shumë fort.

E kam në shkoIIë. Unë kam një shoqe të ngushtë që është 17 vj eçe dhe ajo ka patur 2 të dashur deri më tani. Mua më pëlqen muzika dhe piktura dhe kohën e lirë e kaloj duke u marrë me to dhe shoqen. Ama shoqja është më zitur shumë me mua, më q uan të pra amb etur se nuk jam lidhur. Ajo madje tani që ky djali më ka prop ozuar më thotë që s’do t’më flasë më ose s’do t’më mbajë më shoqe nëse nuk e pranoj atë djalin në lidhje. Por unë kam frikë. Nuk jam e vogël e di, por dua t’jem e sigurtë.

Më vjen z or të lidhem që tani sepse e di që lidhja s’do shkojë kërkund. Unë shoqen e dua shumë se jemi rritur bashkë. Nuk dua ta h umbas sepse ajo vetëm më q rton dhe kr t ikon për tipin tim që s’jam e afërt me djemtë. Madje unë as foto në rr jete sociaIe nuk më pëIqen të hedh, më mirë bëj një pikturë. Shoqja ka 2 ditë që s’më fIet dhe tani jam shumë keq. Çfarë të bëj? Ta pranoj atë djalin për të folur në Fac eb ook?Më jepni një mendim sepse nuk dua ta humb shoqen time…”, shkruan ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *