• May 31, 2023

HISTORlA SH0KUESE: U Ktheva Pa Pritur, Dritat Ishin Fikur, Ajo Ishte Me

Një burrë ka zgjedhur të ndajë historinë e tij me lexuesit e faqes tonë. Ai tregon se bën dy punë që bashkëshortes së tij të mos i mungojë asgjë në emigracion, ama përkushtim ajo ia ka kthyer me trad-hëti. “Unë bëj dy punë që gruas time këtu në emigrim të mos i mungonte asgjë. Ajo nuk di gjuhën dhe nuk është futur ende në punë. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Nuk kemi fëmijë dhe tani edhe po ndahemi. Ta nis nga fillimi. Unë jam një 35-vjeçar nga Puka dhe prej një jete jetoj në Itali. Këtu mora dhe nusen dhe ajo po integrohej pak nga pak. Por më bëri hatanë. Më trad-hëton me një shqiptar, që e ka njohur sapo ka ardhur këtu. Ai tipi shet rrugëve, e kjo aty e ka njohur duke blerë nga ato bizhuteritë idi0te të këtyre këtu. Pak rëndësi ka kjo. Rëndësi ka që i kapa të dy në shtëpinë time. Që e mbaja me djersën e ballit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *