• May 31, 2023

Ja pamjet se cfare filmuan pasagjeret ne avion, Askush deri me tani nuk kishte pare nje gje te till..(VIDEO)

Kur ndaloni dhe mendoni, aeroplanët me të vërtetë janë makineri jashtëzakonisht të mahnitshme. Megjithatë, disa pasagjerë kanë parë një pamje shumë më të afërt në funksionimin e brendshëm të avionëve nga sa supozohej të shihnin. Menjëherë pas ngritjes, pasagjerët në bord gjatë fluturimit të AirTran nga Atlanta në Orlando më 13 korrik 2004 panë brendësinë e njërit prej motorëve të avionit.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

 

 

Kjo foto është marrë nga një ndenjëse në bord dhe sado e frikshme që mund të duket për pasagjerin mesatar të fluturimit, kjo nuk është domosdoshmërisht një recetë për katastrofë.
Një motor avioni në fakt mund të vazhdojë të funksionojë normalisht edhe pas humbjes së këtyre paneleve të jashtme te cilat shërbejnë vetëm për të siguruar një mbulesë aerodinamike për makinerinë që ndodhet poshtë dhe zakonisht hapen vetëm për mirëmbajtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *