• May 31, 2023

Jam 58Vjeç Dhe Ndihem Si Te Jam Qikë E Re, Nuk Lëshoj Rrugë As Te Rejave Për Krevat Sepse Ato Nuk Kan Përvojën Time

Jam 58Vjeç por a besoni se ndihem si te jem qik e re krejt ne terezi i kam, per as nje milimeter nuk lëshoj udh as te rejave per ne krevat dhe tani kam vendos te jem me dike pasi e ndjej se ma kerkon trupi, e di se ka prej jush qka me thon rri moj ti ku shkon a se shef veten se je plakur…por joo ende e dua ta shijojë jetënHAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

po e vertet se i kam aq por mos me paragjiko pa pasur pun me mu, un jau them te verteten se nuk me dhemb asnje pjesë, jam e fort guri e lene mo punen e krevatit aty te jeni te sigurt se ju la pa frym,LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE. HAP REK IAMEN ME POSHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *