• May 31, 2023

Kam qen 2 her e Martuar. Tani jam e Lir kerkoj vetem te burra mbi 50 vjec

Historia ime eshte interesante sepse une kam qene e martuar me para 2 here, mirepo te dyja martesat deshtuan shkaku shume gjerave me partneret. Tani jame e lire dhe kerkoj burra kryesisht mbi 50 vjec, jo se me me te rinj nukHAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

dua, por me e hijshme eshte me moshataret e mi. Jam nga Durresi, zonje e mbajtur por jeta keshtu eshte, nganj

ehere nuk ecin gjerat sic duam ne. Do kisha dash te njoh diku qe eshte i rrespektueshem me mua dhe nuk me trajton keq. Per ta ma.rr kon,taktin tim teTELEFONI ju ftoj qe te hvpni rek,Iamen 3 seko nda mePOSHTEE dhe e merrni numrin.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *