• May 31, 2023

Mbɣtet një turist në kanionin e Langaricës, rrezikohen turistët e tjerë

H umb jeten nje turist në kanionin e Langaricës në Përmet.Burime nga vendngjarja konfirmojnë se, shtetasi i huaj emri i të cilit ende nuk dihet, ishte turist që kish shkuar për të eksploruar kanionin në fjalë.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

 

Burime nga vendngjarja konfirmojne se hu mbja e jetës ka ardhur si pasojë e mbɣtjes në rrjedhën e Langaricës nga rreshjet e dëndura të shiut.

Në vendin e quajtur ‘Mulliri i Bënjes’ policia ka zbuluar turistin e huaj të pajetë të cilin e ka transportuar në spitalin e qytetit.

Policia po punon për shpëtimin e turistëve të tjerë në shtratin e lumit.

Në vendin e ngjarjes kanë shkuar forcat e shërbimit zj arrfikës të Bashkisë Përmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *