• May 31, 2023

Mbolli një trëndafil në një patate! Ja çfarë ndodhi në vetëm 7 ditë(Video)

Me ndihmën e këtij truku gjenial do t’i ndihmoni trëndafilat të rriten sërish dhe do të mund t’i shijoni për një kohë të gjatë. Patatja i jep trëndafilit të gjitha vitaminat që i nevojiten që të rritet më shpejt dhe të shkëlqejë sa më gjatë.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *