• May 31, 2023

Momenti kur serbët G0DASlN një gazetar (Video)

Prot estuesit nuk kursejnë gazetarët në veri të Kosovës. Rastet e suImeve janë të shumta e të dokumentuara tashmë.Në videon e siguruar nga mediat vendase shihet momenti teksa njëri prej gazetarëve të Kosovës go ditet me grusht në bark.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

 

Një numër i madh qytetarësh serbë janë mbledhur prej mëngjesit të kësaj të mërkure për të prot estuar në katër komunat në veri të Kosovës, kundër kryetarëve të rinj shqiptar. Të pranishëm në prot estën e sotme janë edhe krerët e Listës Serbe Igor Simiç dhe Goran Rakiç. Krahasuar me një ditë më parë, numri i pjesëmarrësve serbë sot është më i lartë. Ndërsa KFOR dhe policia e Kosovës kanë shtuar masat, duke krijuar një perimetër sigurie rreth selive të komunave veriore përmes një gardhi me tela me gjemba. Ngjarja është nëHAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN zhvillim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *