• May 31, 2023

U G0DlT me grusht në kokë nga boksieri shqiptar, i riu grek në luftë me jetën

Një boksier shqiptar është shpallur në kërkim nga po licia greke pasi është përfshirë në një sh err me një 36-vjeçar grek i cili tani ndodhet në gjendje të rëndë për je tën.Mediat raportojnë se sherri ka ndodhur mbrëmjen e së premtes në Elefsinë, kur 36-vjeçari Thanos Adam është konf liktuar me shqiptarin.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

 

36-vjeçari është i intubuar në spit alin Atticon me hematoma të shumta në kokë ndërsa shqiptari është arrat isur dhe po kërkohet nga policia.

Boksieri shqiptar i cili është i njohur në zonën e Elefsinës e ka go ditur me g rusht në kokë 36-vjeçarin dhe e ka lënë të gjaakosur në rrugë.

Policia dys hohet se di të dhënat e plota të autorit shqiptar dhe sipas raportimeve është çështje kohe që ai të arres tohet para se të ndodhë një tjetër in cident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *