• May 31, 2023

Video/Une Jam Ne Mosh Por Vetem Per Tu Q Re Forte Mendoj

Gjithcka ndodhi kur burri i kojshise sime u Iargua nga jete, Une isha student dhe kisha 23 vjece ajo kishte nje moshe rreth te 50 por e mban veten shumeLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

 

Gjithcka ndodhi kur burri i kojshise sime u Iargua nga jete, Une isha student dhe kisha 23 vjece ajo kishte nje moshe rreth te 50 por e mban veten shumeLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *