• June 20, 2023

Shikoni se si Skifter këput koken e rosës me një shpejtësi maramendëse që arin afërsisht 390 km/h..VIDEO

Skifterët e vegjël mund të jenë gjuetarët më të shpejtë në mbretërinë e kafshëve. Famshëm, ata sulmojnë zogjtë më të vegjël, si yjet, duke përdorur një teknikë të quajtur përkulje.       Kjo përfshin fluturimin lart në një lartësi të madhe dhe pastaj bombardimin me zhytje me shpejtësi mahnitëse që rregullisht arrijnë më shumë…

Read More

E cuditshme/ Drejtori gjeneral i BMW humb vetëdijen përderisa ishte duke lansuar modelin e ri të BMW (VIDEO)

Drejtori i Përgjithshëm i BMW, Harald Krüger, u rrëzua gjatë një konference për shtyp në panairin e makinave në Frankfurt të martën. Gjendja e zotit Krüger nuk ishte serioze, tha kompania më vonë.     Drejtori i Përgjithshëm i BMW, Harald Krüger, u rrëzua gjatë një konference për shtyp në panairin e makinave në Frankfurt…

Read More

Kjo eshte vetura e nje bjonde e cila ka shokuar gjith kalimtaret.. Menyra se si ajo vozit makinen..VIDEO

Kjo eshte vetura e nje bjonde e cila ka shokuar gjith kalimtaret.. Menyra se si ajo vozit makinen..VIDEO     Kjo eshte vetura e nje bjonde e cila ka shokuar gjith kalimtaret.. Menyra se si ajo vozit makinen..VIDEO Kjo eshte vetura e nje bjonde e cila ka shokuar gjith kalimtaret.. Menyra se si ajo vozit…

Read More

E Pabesueshme/Qeni i llojit Kangall aq guximtar saqë arrin të shkatrron një Leopard të shpejtë…(VIDEO)

E Pabesueshme/Qeni i llojit Kangall aq guximtar saqë arrin të shkatrron një Leopard të shpejtë. Shikoni pamjet me poshte per me shume. E Pabesueshme/Qeni i llojit Kangall aq guximtar saqë arrin të shkatrron një Leopard të shpejtë. Shikoni pamjet me poshte per me shume.

Read More

Për të gjithë bodybuilders që kalojnë kohën e tyre në palestër: ja sekreti i muskujve të mëdhenj..VIDEO

Për të gjithë bodybuilders që kalojnë kohën e tyre në palestër: ja sekreti i muskujve të mëdhenj! VIDEO     Për të gjithë bodybuilders që kalojnë kohën e tyre në palestër: ja sekreti i muskujve të mëdhenj! VIDEO

Read More

Teknologjia më moderne e ndërtimit/ Puntorët në frikë se do të mbesin pa punë…(VIDEO)

Sot, teknologjitë e reja në ndërtim po zhvillohen me një ritëm marramendës. Imagjinoni si do të ishte vendi i punës sot pa teknologjinë e ndërtimit.     Në një ndërtim ku nuk ka mjete elektrike apo pajisje të rënda, gjërat do të ishin shumë të vështira. Pra, teknologjia është shumë e rëndësishme. Në këtë video…

Read More

Pas vershimeve te medha dalin pamje te tmershme, Momenti kur burrit i ik gruaja nga duart..VIDEO

Pas vershimeve te medha dalin pamje te tmershme, Momenti kur burrit i ik gruaja nga duart..VIDEO     Pas vershimeve te medha dalin pamje te tmershme, Momenti kur burrit i ik gruaja nga duart..VIDEO   Pas vershimeve te medha dalin pamje te tmershme, Momenti kur burrit i ik gruaja nga duart..VIDEO

Read More

SubhanAllah/ Lopa misterioze me 4 brinjë dhe tre sy, kujdes pamjet…(VIDEO)

SubhanAllah/ Lopa misterioze me 4 brinjë dhe tre sy, kujdes pamjet. Shikoni pamjet me poshte per te pare me shume. SubhanAllah/ Lopa misterioze me 4 brinjë dhe tre sy, kujdes pamjet. Shikoni pamjet me poshte per te pare me shume. 

Read More

E Pabesueshme/ Lopa kishte arritur të ngjitet në kulm, mirëpo se si arrin që të zbret do ju lë me gojë hapur…(VIDEO)

E Pabesueshme/ Lopa kishte arritur të ngjitet në kulm, mirëpo se si arrin që të zbret do ju lë me gojë hapur. Shikoni videon e plote ne reklamen me poshte. E Pabesueshme/ Lopa kishte arritur të ngjitet në kulm, mirëpo se si arrin që të zbret do ju lë me gojë hapur. Shikoni videon e…

Read More

Futet nën liqenin e ngrirë të lahet mirëpo humbet rrugën për të dalë, Duhet ta shikoni cfar i ndodhi më pas…(VIDEO)

Qmenduri/ Futet nen liqenin e ngrire te lahet mirepo humbet rrugen per te dale, shikoni se qfare ndodh me pas…(VIDEO)     Qmenduri/ Futet nen liqenin e ngrire te lahet mirepo humbet rrugen per te dale, shikoni se qfare ndodh me pas…(VIDEO)

Read More