• June 3, 2023

E BUJSHME/ Zbardhet vendimi për lirimin e Saimir Tahirit: Mund të largohet nga shtepia vetëm në rast se …

Panorama TV ka zbardhur vendimin e Gjykatës së Elbasanit, e cila i dha mundësinë ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri të lerë ambientet e qelisë dhe për të vijuar dënimin në banesën e tij në Tiranë.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

Gazetari i Panorama TV, Aldo Kozarja ka siguruar shkresën në të cilën gjyqtarja Matilda Fetau, arsyeton se Saimir Tahiri ka ende 1 vit e 8 muaj dhe 15 ditë dënim të pavuajtur dhe këto do t’i kryej nga banesa e tij në e cila ndodhet në Tiranë në zonën e Kodrës së Diellit.

“1. Pranimin e kërkesës.

I dënuari Saimir Bashkim Tahiri, i datëlindjes 30.10.1979, bazuar në nenin 59/a,

VENDOSI

Shkronja “b” të Kodit Penal, pjesën e pavuajtur të dënimit me bu rgim prej 1(një) vit, 8(tetë) muaj dhe 15 (pesëmbëdhjete)dite, ta vuaje me “Qëndrim në shtëpi”, ne adresën e banimit: Rruga “Kodra e Diellit”, pallati Nr.3, Bashkia Tirane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *