• June 3, 2023

Ja si reagoj Rifat Jashari kur e pa njeriun qe ngjan shumë me Adem Jasharin (VIDEO)

MOMENTE MADHËSHTORE/ Ja si reagoj anëtari i familjes Jashari, baca Rifat Jashari kur e pa njeriun qe ngjante shumë me anëtarin e familjes së tyre, të ndj*erin kom*and*ant Adem Jashari. Për më tepër ndiqeni të plotë VIDEONHAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *