• June 3, 2023

KRlM i rëndë brenda familjes/ Babai 86-vjeçar ma.sakron vajzën e tij, e shtyp me makinë

Një 86-vjeçar në Bari të Italisë, Vincenzo Formica, u nd alua nga ka rabinierët me akuzën se kishte god itur dhe v rarë vajzën e tij 54-vjeçare Mariangela, në fund të një mosmarrëveshjeje për arsye familjare.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

Policia, e cila ndërhyri pas një denoncimi, gjeti t rupin e gruas të shtrirë në tokë në një rrugë private. Nga hetimet u zbuluan pista të rënda ndaj personit me precedentë dhe i cili u arrestua dhe u dërgua në burg me aku zën e v rasjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *