• June 3, 2023

Pershendetjet e mija quhem Laura kom lindur ne gjermani ne München

Qe tja japim vehtit nji shanc se pershtatemi apo jo .Un finaciarisht qendroj mire jom mjeke dhe punoj ketu ne München ne nji spital ketu un spo kom kontakt me shqiptaret te gjith te interesuar munden memu ljmruar me falni ne gabimeet e shkrimit kl iko ne re klam me posht pastaj pas nji kohe te del numri im i viberit LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

 

Qe tja japim vehtit nji shanc se pershtatemi apo jo .Un finaciarisht qendroj mire jom mjeke dhe punoj ketu ne München ne nji spital ketu un spo kom kontakt me shqiptaret te gjith te interesuar munden memu ljmruar me falni ne gabimeet e shkrimit kl iko ne re klam me posht pastaj pas nji kohe te del numri im i viberit LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *