• June 3, 2023

Shikoni se si rrëzohet aeroplani, video e paparë deri më tani

Kohëve të fundit nëpër rrjetet sociale është bërë virale një video e një aeroplani i cili rrëzohet fatkeqësishtë nga lartë, për më tepër ndiqeni: VideoHAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Kohëve të fundit nëpër rrjetet sociale është bërë virale një video e një aeroplani i cili rrëzohet fatkeqësishtë nga lartë, për më tepër ndiqeni: Video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *