• June 3, 2023

Shoqja Ime Me Aq Forte Ma Ka Be Ate Punen Saqe Spo Mundem Kurr Ta Harroj Ate Nate

Unë jam 24. Jam ndarë nga e dashura para disa muajsh. Ishte ideja e saj. Ajo tha se nuk do të shkonim askund dhe lidhja u bë mërzitshme.Ajo gjithashtu tha se kishte gjetur një djalë tjetër.Isha i shkatërruar. Kishim më shumë se një vit që ishim bashkë.Ketu mund ta lexi HistorinLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN
 

 

Unë jam 24. Jam ndarë nga e dashura para disa muajsh. Ishte ideja e saj. Ajo tha se nuk do të shkonim askund dhe lidhja u bë mërzitshme.Ajo gjithashtu tha se kishte gjetur një djalë tjetër.Isha i shkatërruar. Kishim më shumë se një vit që ishim bashkë.Ketu mund ta lexi HistorinLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *