• June 3, 2023

Si e humba Vlr gjerine me shokun e vllait por ajo qka ndodhi

Ne korrik te ketij viti shkova te jetoj ne prishtine ngase kam filluar mesimet ne kolegjin amerikan ne prishtin n klasen e 10,Jam 15 vjeqare edhe pse ne te vertet dukem sikur jam 20,shkova ne prishtine te jetoj ne banesen e vellaut tim ngase ai tashme ishte ne studime,me te jetonte shoku i tij me i mire Eddy edhe ai eshte student.Diten e pare kur e takova eddyn ndjeva nje fare simpatieHAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Ne korrik te ketij viti shkova te jetoj ne prishtine ngase kam filluar mesimet ne kolegjin amerikan ne prishtin n klasen e 10,Jam 15 vjeqare edhe pse ne te vertet dukem sikur jam 20,shkova ne prishtine te jetoj ne banesen e vellaut tim ngase ai tashme ishte ne studime,me te jetonte shoku i tij me i mire Eddy edhe ai eshte student.Diten e pare kur e takova eddyn ndjeva nje fare simpatieHAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *