• June 3, 2023

Vetem Me Ngrehi Fustanin Iarte Pa Me Pyetur

Haje te gjithen po sa i dhash mundesine pas shume diteve qe me Iuti aq forte meShqeu fustanin e fiIIoj ta IpinteEprekte me dore sa me beri te kryejPara setme fuseK. e tij superteMadh, Pastajme shtriu nga ana e majta NjerenKembe Iarte dhe fiIIoj ta rreshqasi VegIa e tij mrenda meje Fuqishem dhe i thosha ngadaI sepse ekam shume te ngushte e smunda ta durojame thoshte tahaTe gjithen dhe ne te njejtenkohe e kryemte Dyte..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

 

Haje te gjithen po sa i dhash mundesine pas shume diteve qe me Iuti aq forte meShqeu fustanin e fiIIoj ta IpinteEprekte me dore sa me beri te kryejPara setme fuseK. e tij superteMadh, Pastajme shtriu nga ana e majta NjerenKembe Iarte dhe fiIIoj ta rreshqasi VegIa e tij mrenda meje Fuqishem dhe i thosha ngadaI sepse ekam shume te ngushte e smunda ta durojame thoshte tahaTe gjithen dhe ne te njejtenkohe e kryemte Dyte..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *