• June 3, 2023

VIDEO/ Gruaja i ndërpret emisionin Omer Bajramit, ja çfarë i kërkon hoxhës

Omer Bajrami është një hoxhë i shquar shqiptar, i lindur në vitin 1985 në Saraj të Shkupit.Mësimet fillestare (leximin e Kur’anit) i mori para prindit të tij, Dr. Zekerija Bajrami, ndërsa në vitin 1995 filloi hifzin e Kur’anit para hoxhës së tij Mahmud Asllani, të cilin e përfundoi brenda njëzet muajve, gjegjësisht në vitin 1997.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Më pas, në vitin 1999 ai u regjistrua në medresenë e mesme “Alaudin” në Prishtinë, të cilën e përfundoi me sukses në vitin 2003.
Kjo Grua i ndërpret emisionin Omer Bajramit – Ja çfarë i kërkon Hoxhës!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *