• June 4, 2023

Adem Jashari vjen në studio/ “Shokohet” lokja 90-vjeçare kur sheh sa shumë i ngjan (VIDEO)

Këtë javë, në emisionin Kojshia Show ishin dy mysafirë shumë të veçantë, njëri aktor që interpreton Skënderbeun, pra bëhet fjalë për Xhevat Limanin dhe ish-ushtarin e UÇK’së Bekim Hoti.Sozia e Adem Jasharit, në këtë emision befasohet nga një nënë 90-vjeçare, e cila mbeti e habitur kur e pa ngjashmërinë e tij meHAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

komandantin legjendar. Lokes i kishte mbetur pikë në zemër që ta ushqente me bukë komandantin legjendar, andaj, ajo kishte sjellë një bukë në emision, të cilën ia dhuroi ish-ushtarit të UÇK’së, Bekim Hoti.

Ndiqeni minutën e 41 të emisionit për ta parë këtë moment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *