• June 4, 2023

Kërkesë nga Elvis Naçi: Përzemërsisht ju lutem ta shpërndani masivisht këtë njoftim

ELVIS NAÇI: PERZEMERSISHT JU KERKOJ TA NDANI MASIVISHT KETE NJOFTIM! ZOTI JU SHPERBLEFTE!Elvis Naçi në profilin e tij zyrtar në Facebook njofton se disa individë kane hapur llogari të rrejshëm në emër të tij dhe se mashtrojnë njerëzit..HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN
Vellezer dhe motra, njerezit dashakeq, të keqinj dhe smiranjoze kane perdorur foton dhe emrin tim duke hapur nje faqe! Nepermjet saj ata mashtrojne njerezit, ju kerkojne atyre te komentojne me emrin e shkronjes se tyre me pretekstin se do marrin dhurata! Mos bini pre e njerezve mashtrues dhe dashakeq! Kjo eshte e vetmja faqe qe une posedoj! Perzemersisht ju kerkoj ta shperndani masivisht kete njoftim! Zoti ju shperblefte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *