• June 4, 2023

Kjo familje e bukur ishte në mesin e vik*timave në Turqi (FOTO)

MOMENTE TË DHIMBSHME/ Nëpër rrjetet sociale kohëve të fundit mësuam se kjo familje e bukur që është në fotogradi ishte në mesin e vik*timave, me ndodhit e fundit në shtetin e Turqisë, më konkretisht në Hatay. Ngushëllime dhe zoti i mëshiroftë.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *