• June 4, 2023

Mërgimtari nga Zvicra e dërgon faturën e rrymës për 6 muaj: Kaq lirë paguan sa për pak nuk u shokuam

Një mërgimtar që jeton në Zvicër, ia ka dërguar Periskopit faturën që ka paguar për 6 muaj për rrymën.Fatura 6 mujore për rrymën, e mërgimtarit nga Zvicra është 434 franga që në euro i bjen rreth 418 euro e 27 cent.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

Fatura 6 mujore për rrymën, e mërgimtarit nga Zvicra është 434 franga që në euro i bjen rreth 418 euro e 27 cent.

Paga mesatare në Zvicër, sipas raportit të fundvitit 2021 të Zyrës Federale të Statistikave në këtë shtet, është – mbani pak frymën: 6,538 franga.

P.S. Të dhënat private në faturë janë shënjuar/mbuluar me ngjyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *