• June 4, 2023

Pasi lindi në aeroplan, gjatë gjithë jetës do të udhëtojë falas

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në avionin e kompanisë libiane “Buraq Air” gjatë fluturimit Tripoli-Niamei, gjatë të cilit u lind një djalë.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

Anëtarët e ekuipazhit dhe pasagjerët ndihmuan nënën gjatë lindjes.

Kompania libiane njoftoi se foshnjës i ka ofruar fluturime falas në linjat e saj përgjatë gjithë jetës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *