• June 4, 2023

Sameti dhuroi tokën për xhaminë dhe riparoi kishën e fshatit (VIDEO)

VEPËR MADHËSHTORE / Sameti nga fshati Banjicë, komuna e Çashkës ka bërë një gjest të madh humanitar duke e dhuruar tokën e tij për ndërtimin e xhamisë së fshatit. Ndërsa vite më parë ai edhe kishte riparuar kishën e fshatit Banjicë që gjendet në rrethinën e Velesit.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN Ndiqeni VIDEON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *