• June 4, 2023

SubhanAllah/ I afrohet gjarpëri teksa po falte namaz në mes shkretetirës, por fuqia e namazit i shpëtoi jetën (VIDEO)

VIDEO VIRALE – SubhanAllah/ I afrohet gjarpëri teksa po falte namaz në mes shkretetirës, por fuqia e namazit i shpëtoi jetën. Për më shumë, ndiqeni të plotë videon  VIDEO VIRALE – SubhanAllah/ I afrohet gjarpëri teksa po falte namaz në mes shkretetirës, por fuqia e namazit i shpëtoi jetën. Për më shumë, ndiqeni të plotë videon  HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *