• June 5, 2023

Dëshmia e 24-vjeçarit që mb_yti nënën me plastmas në Përmet: “Ça ishte kjo që bëra?”

Alban Muhollari, 24-vjeçari që m byti me plastmas mbrëmjen e së shtunës nënën e tij në Përmet ka thënë para of icerëvë të Policisë Gjyqësore ka pranuar kr imin dhe njëkohësisht ka ref uzuar të japë shpjegime për ngjarjen duke thënë se do ti bëj të ditura arsyet në një moment tjetër pasi nuk ishte në gjendje. HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

Para OPGJ-së në momentin fillestar të arrestimit ka qenë i qetë duke thënë vetëm një frazë: “Ça ishte kjo që bëra?”.

Në qelinë e Komisariatit përgjatë gjithë qëndrimit ai ka pirë vetëm ujë dhe ka ngrënë një kroasant. Fqinjët pohojnë se Albi ka qenë duke kërkuar një armë kur mbërriti në Shqipëri, për arsye që ende nuk dihen.

“Kanë qenë në punë të tyre,kanë qenë tregtare që në 90’. Djalin e kishte në Amerikë, nuk e njihnim fare. Dje nuk dëgjuam gjë. Ishin familje e resp ektuar, se prisnim gjallë në botë. S’kishte pse ta bënte. Ajo grua e mirë shumë, shumë e lartë. Ishin shumë të mirë, asnjëri nuk e priste. Djali ka qenë në shkollë për së mbari, djali më i qetë të tërë habiten. Nuk e di, fat i keq për të dy, edhe për djalin edhe për atë, grua e rrallë”, shprehet fqinja.

Dyshohet se AlbiMuhollari ka qenë në gjendje depresive mbrëmjen që kreu krimin e rëndë. 24-vjeçari mbaroi studimet në Amerikë dhe është ekselent. Dyshohet se vuan nga probleme me depresionin.

I riu ka përfunduar studimet për Inxhinieri Kompjuterike në Dearborn, Michigan, Shtetet e Bashkuara. Nënë e bir jetonin në Amerikë. Ata kishin vetëm 4 ditë që ishin kthyer në Shqipëri për pushime./albeu.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *