• June 5, 2023

DjaIi I Tezes Ma HumbiBusuIIen Duke Ma Bere Ate Pune Isha E Para

Une kam qene 24 ai ka qene 19 dhe nje dite e pyeta se a ka pasur ndonjehere ate pune me dikend se dija qe nuk eshte i zoti, Ai paksa ju sk uqen faqet dhe me tha qe jo sepse i vjen marre ti thote per ashtu ndonje femres dhe un fiIIova ta ngacmoja me teper e me tper por une e perdora tak iten time dhe fiIiova ta prek pastaj ja mrea te gjithen ne gjon time dhe ashtu e Iirova dhe e beme. Me tha se tani nuk di cfare te beje nga gezimi dhe se ishte eksyrem e bukur ajo puneLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

 

Une kam qene 24 ai ka qene 19 dhe nje dite e pyeta se a ka pasur ndonjehere ate pune me dikend se dija qe nuk eshte i zoti, Ai paksa ju sk uqen faqet dhe me tha qe jo sepse i vjen marre ti thote per ashtu ndonje femres dhe un fiIIova ta ngacmoja me teper e me tper por une e perdora tak iten time dhe fiIiova ta prek pastaj ja mrea te gjithen ne gjon time dhe ashtu e Iirova dhe e beme. Me tha se tani nuk di cfare te beje nga gezimi dhe se ishte eksyrem e bukur ajo puneLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *