• June 5, 2023

Gjueti e jashtzakonshme e nje leopardi , Kapje maramendese ne dy sekonda..VIDEO

Një leopard që vret një herë në jetë në Parkun Kombëtar Kruger, 7 janar 2023Vrasja e leopardit ndodhi më 7 janar 2023 jashtë kampit të pushimit Berg en Dal në Parkun Kombëtar Kruger, Afrika e Jugut HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *