• June 5, 2023

“Janë budaIIenj në tra dhtinë e tyre”, Meri Shehu tregon shenjën më të pabesë të horoskopit

Meri Shehu e ftuar në “Wake Up”, ka bërë parashikimin e shenjave të horoskopit për muajin Qershor, ku ka treguar specifikisht për çdo shenjë, se çfarë të mira dhe të këqija i presin. HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

E pyetur se cila nga shenjat është më e pabesë nga ana sen timentale, ajo shprehet:

Zakonisht shenjave që nuk i zihet besë, janë ato shenjat e lëvizshme, të paqëndrueshme, që janë të paqëndrueshme edhe në punët e tjera sepse kështu e kanë karakterin, janë shenja që sjellin ndryshimet. Janë Peshqit, Binjakët, Shigjetarët që janë të zj arrtë, Ujorët që janë të lirë dhe të pavarur.

Por ata që e bëjnë pabesinë shumë më të dukshme, më të prekshme dhe me shije jo të mirë janë Peshqit dhe Binjakët, kurse Dashët tradhtojnë për pasion, është gjë tjetër, janë si bud allenj në tradhtinë e tyre, marrin kot. Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *