• June 5, 2023

Jo xhdoher ujqerit jan me te rezikshem se qent shtepiak, Kjo video deshmon fuqin e qenve shtepiak duke su..VIDEO

Ky eshte nje moment i vecant ku disa ujqeri terhiqen nga lufta mes dy qenve ..VIDEOPasi ujqerit njihen si kafsh me te rezikshme se qent, por jo ghithnje ujqerit mund te jen sfidues, Kjo video na tregon nje realitet ndryshe nga ajo qe ne e dim
Ndiqeni pamjet me posht HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *