• June 5, 2023

Ky eshte nje i moshuar i cili 5 koh te namazit i i kryen ne chami, Kjo esht menyra se si aj arrin deri tek Xhamia..VIDEO

Ky eshte nje i moshuar i cili 5 koh te namazit i i kryen ne chami, Kjo esht menyra se si aj arrin deri tek Xhamia..VIDEOKy eshte nje i moshuar i cili 5 koh te namazit i i kryen ne chami, Kjo esht menyra se si aj arrin deri tek Xhamia..VIDEO HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *