• June 5, 2023

‘La gruan të flinte me meshkuj të tjerë, me kushtin që në mbrëmje të vinte në shtëpi, ja çfarë i kërkon tani gruaja burrit të saj?

Mashtruesit nuk përparojnë kurrë, përveç nëse bashkëshorti i tyre e fal atë. Një burrë britanik thotë se marr dhënia e tij me të dashurën e tij është forcuar pasi ai i sugjeroi asaj të flinte me djem të tjerë ndërsa ai ishte në punë. HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

Matt, i cili nuk pranoi të jepte mbiemrin e tij, foli për marrëdhënien e tij të zjarrtë katërvjeçare me Zoe në një intervistë për serialin YouTube “Love Don’t Judge”. 36-vjeçari tha se ai dhe Zoe, 31 vjeç, ishin takuar vetëm për disa muaj kur ai i sugjeroi asaj të fillonte ma rrëdhënie se.suaIe me burra të tjerë.

Kur ranë dakord për të, isha i lumtur, sepse më kishin mashtruar më parë, kështu që isha mjaft i lumtur që gjeta dikë që nuk do të mash tronte.

Marrëveshja jokonvencionale ndihmoi në eli minimin e paranojës që kishte depërtuar në marrë dhëniet e mëparshme të britanikut, ndërkohë që hapi nivele të reja besimi, in timiteti dhe komunikimi me Zoe. Seancat e se_sit të Zoe u zhvilluan ndërsa Matt ishte në punë, por kjo nuk do të thoshte se ai duhej të humbiste ar gëtimin. Ai i propozoi Zoe të regjistronte rr ahjet e saj me meshkujt e huaj, një kërkesë e çud itshme me të cilën ajo ra dakord.

Do të më dërgonit fotografi, video. Përfundova duke u përfshirë në të praktikisht… Ishte si por.og.rafia ime amatore, tha ai.

Matt i tha programit se të gjithë partnerët se/sualë të Zoes ishin “të rinj” dhe “të pashëm” dhe pranon se kjo mund t’i shkaktojë atij të ndiejë pak xh elozi.

Është një ndjenjë mjaft e bukur, edhe pse është xhe lozi. Sepse në fund të ditës ju e dini që jeni përfshirë dhe ajo po kthehet në shtëpi tek unë.

Menjëherë pasi ajo filloi të bënte s_ks me të huajt, Zoe sugjeroi që i dashuri i saj të fillonte të fIinte edhe me gra të tjera, por Matt i tre mbur tha se ai hezitonte ta bënte këtë. Ai i tha Zoes:

Unë kurrë nuk kam dashur të fle me dikë tjetër. Por ti doje të më shihje ta bëja atë.

Ai përfundimisht ra dakord dhe pas katër vitesh çifti është ende në lidhjen e tyre pothuajse të hapur, megjithëse kanë rregulla strikte. Çifti nuk mund t’i mbajë sek rete njëri-tjetrit dhe nuk i lejohet të pengojë tjetrin të flejë me ndonjë person të veçantë që nuk i p ëlqen.

Zoe dhe Matt të dy kanë fëmijë dhe thonë se përfundimisht do të diskutojnë ro mancën e tyre joko nvencionale kur pasardhësit e tyre të jenë mjaft të rritur për ta kuptuar. Ndërkohë, çifti i çuditshëm thotë se do të vazhdojnë të flenë me njerëz të tjerë dhe do të inj orojnë urrejtësit e tyre. TAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *