• June 5, 2023

Lajm i madh. Shqipëria ja kalon Zvicrës për konsum qumështi. Jemi të dytët në botë.

Në bazë të faktorëve si traditat kulturore, disponueshmëria dhe zgjedhjet e stilit të jetesës, konsumi i qumështit ndryshon shumë në vende dhe rajone. Analiza e modeles së konsumit të qumështit mund të ofrojë informacione mbi dietën dhe shëndetin e popullatave në të gjithë botën. Ne do të shqyrtojmë konsumin e qumështit për frymë në çdo vend, duke analizuar variacionet dhe tendencat gjatë kohës.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Pirja e qumështit ka shumë përfitime. Qumështi përmban sasinë e nevojshme të kalciumit për të forcuar dhëmbët dhe eshtrat dhe për të mbajtur shëndetin e tyre. Është e rëndësishme të pimë qumësht çdo ditë për të parandaluar probleme të ndryshme shëndetësore si ato të kockave dhe dhëmbëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *