• June 5, 2023

Medën e ‘tadhëton’ playback-u në koncert, kështu bëhet “hor” live

Meda është një ndër këngëtarët më të njohur dhe më të pëlqyer në vend.Ai është shumë aktiv me projekte të reja muzikore.Ai është shumë active në mbrëmbje muzikore.Por, në një video që është shpërndarë në rrjetet sociale, shihet si Medën e ka ‘tradhëtuar’ playback-u.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Atij për një moment i ka dëhtuar Playback-u, ku shihet të jetë bërë nevoz, pasi që doli keq para masës. /ORAinfo/

Shiko videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *