• June 5, 2023

Ndodhi edhe kjo.. Imami han boks gjat faljes se namazit ..VIDEO

Ndodhi edhe kjo.. Imami han boks gjat faljes se namazit eshte sulmuar duke falur namazin ne xhamiPamjet mund ti ndiqni me polsht HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *