• June 5, 2023

Nje burr esht kapur nga kamera duke Hedhur dicka ne vrim, Shiko cfar ndodh ne 2 sekonda ..Pamje e rende +18

Hodhi nje bomb apo dicka tejter ne nje vrim por per disa sekonda pesoi rend nga nje eksplodim qe pothuaj se humbi jeten nga pasojat
Ndiqeni momentin kritik me posht HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *