• June 5, 2023

Nje video budallalleqe eshte filuar nga nje shok i tij, Kjo pamje ka hutuar shum njerz duke kercyer nga kati i fundit..VIDEO

Nje video budallalleqe eshte filuar nga nje shok i tij, Kjo pamje ka hutuar shum njerz duke kercyer nga kati i fundit..VIDEO HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *