• June 5, 2023

PAMJET/ UFO-t po na vëzhgojnë në mbarë botën! Pas NASA-s, del publikisht dhe Ushtria Amerikane. Ja detajet dhe pamjet

Ushtria amerikane ka kapur ‘rruzullat metalike’ duke bërë ‘manovra’ të jashtëzakonshme. Në një konferencë historike të NASA-s mbi UFO-t – “fenomene anormale të paidentifikuara” ose objekte fluturimi të paidentifikuara, siç u cilësuan nga një zyrtar kryesor i Departamentit të Mbrojtjes bënë një zbulim të habitshëm për publikun ditët e fundit. Është tashmë zyrtare se autoritetet amerikane po vëzhgojnë HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

 

Dr. Sean Kirkpatrick, drejtor i një zyre të re të analizës së UFO-ve, deklaroi se personeli ushtarak amerikan po vëzhgon “rruzullat metalike në të gjithë botën”, raporton noa.al.

Ky imazh së bashku me këto dy video të mëposhtme të objekteve të tilla janë tashmë të disponueshme për publikun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *