• June 5, 2023

Shfārosi familjen e tij 34 vite më parë/ Gjendet i vdᶒkur 61-vjeçari, dyshohet se…

Një 61-vjeçar italian ëhstë gjetur i vd ekur në banesën e tij në Itali, në rrethana mi sterioze.Ferdinando Carretta, i njohur si personi që vr au dhe zhduki trupat e prindërve dhe vëllait të tij më të vogël më 4 gusht të viit 1989 në Parma, është gjetur i vd ekur sot, teksa paraprakisht dy shohet për vetëvr asje. HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

 

Carreta u bë i njohur publikisht pasi rrëfeu kr imin e tij në një intervistë televizive në vitin 1998 gjatë një episodi të ‘ Chi l’ha visto?’ para se të merrej si pandehur.

Pasi jetoi në Mbretërinë e Bashkuar, Carretta u d ënua me parabu rgim në një institucion ps ikiatrik përpara se t’i jepej liria e plotë në vitin 2015 .

Carretta bleu një pistoletë gjysmë automatike dhe ekzekutoi në vitin 1989 prindërit dhe vëllain e tij në Reggio Emilia. Ai i fshehu tr upat në banjë pas vr asjeve.

Pasi pastroi me përpikmëri vendin e kr imit, ai zhduku trupat të cilët nuk u gjendën kurrë. 27-vjeçar asokohe, Carretta, mundi t’i shpëtonte bu rgut për shkak të problemeve me ndore.

Policia ka deklaruar se i riu mund të ketë marrë jetën e tij, por nuk përjashtohet mundësia që të ketë vd ekur nga shkaqe natyrale. Tr upi i tij është dërguar në morg, ku do i nënshtrohet au topsisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *