• June 5, 2023

U “ZUN” ne mes te dasmorve ??? Pse Luizi dhe Kiara u larguan më shpejt nga dasma e Kleas dhe Elgitit…

Çifti mori vëmendje me ardhjen e tyre dhe paraqitjen shumë elegante.Megjithatë Kiara dhe Luiz nuk qëndruan gjatë.Ata vendosën të largoheshin nga dasma më herët, teksa atmosfera ishte në kulm.Në videon e mëposhtme mund të shihni momentin kur Kiara dhe Luiz largohen teksa nuk dihet arsyeja.HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *