• June 6, 2023

Fëmija 3 vjec gëlltit 10 lekëshin. Ndërhyrjen e rallë tek spitali Hygea. Video

Është realizuar me sukses në spitalin Hygeia një ndërhyrje e rrallë për nxjerrjen e monedhës metalike nga stomaku i një fëmije 3-vjeç.Fëmija 3 vjeçar prej 7 javësh kishte gëlltitur një monedhë metalike e cila kishte ngecur në stomak dhe për këtë arsye ndiqej nga afër me ekzaminime imazherike nga mjekët pediatër dhe imazheristë. HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

 

Por në pamundësi për ta nxjerrë, fëmija u paraqit në Spitalin Hygeia ku, mjeku gastroenterolog, dr. Plarent Kapo, arriti të realizojë nxjerrjen e monedhës në rrugë endoskopike (me gastroskop) me ndihmën e forcepsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *