• June 6, 2023

Kampionati Europian i S*ᶒ*κsit, çudit modelja shqiptare: Që tani imagjinoj rradhën!

Në Suedi ma rrëdhëniet S*ᶒ*κsuaIe do të cilësohen sport dhe do të organizohet një turne i mirëfilltë. Në reagimet rreth kësaj teme është përfshirë edhe bukuroshja shqiptare, Erjona Sulejmani. HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

Ish-bashkëshortja e futbollistit Blerim Xhemajlit ka shpërndarë një koment mbi Kampionatin Europianin e S*ᶒ*κsit që pritet të zhvillohet javën e ardhshme në Suedi.

“Që tani e imagjinoj radhën për t’u regji struar”, shkruan modelja me humor.

Erjona Sulejmani ka qenë shpesh shumë e komentuar në media, jo vetëm për linjat e saj perfekte trupore, por edhe për deklaratat që bën. Dy vite më parë bëri bujë deklarata e saj se “futboIIistët nuk të kënaqin në sht rat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *