• June 6, 2023

Mos e mbani asnjëherë celularin në këto vende, zbuloni dëmet që shkaktohen

Dita jonë fillon duke hapur celularin tonë. Ose për të parë orën ose për të parë njoftimet tona në rrjetet sociale. Në fund të fundit, telefonat tanë celularë janë një nga mjetet tona më të rëndësishme kur bëhet fjalë për punën ose jetën tonë personale. HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

Por duhet të kemi kujdes me përdorimin e tepërt të tij dhe ku e përdorim. Për disa është zgjatje e dorës dhe kjo nuk është ekzagjerim dhe e mbajnë kudo me vete. Shikoni në cilat vende celulari është i rrezikshëm.

Në xhep: Kur një celular lidhet me internetin, rrezatimi është i lartë.

Në kroskotin makinës: Temperaturat e larta ose të ulëta mund të shkaktojnë dëme në telefonin tuaj celular.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *