• June 6, 2023

Përfshihet nga flakët ish-godina e Kadastrës në Durrës. A ka lidhje me arrestimin e Dakos?

Përfshihet nga flakët pallati në Durrës.Ngjarja ndodhi pasditen e sotme.Raportohet se në godinën ku kanë rënë flakët e zjarrit, më parë ka qenë Kadastra e Durrësit .HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Në vendin e ngjarjes shkuan zjarrfikëset dhe policia.

Ende nuk dihen shkaqet.

Ka raportime se në këtë godinë ndodhen ende dosje të padërguara në Tiranë.

Prej një viti kadastra u zhvendos në kryeqytet për shërbimet ndaj qytetarëve, por ka të dhëna jozyrtare se shumë dosje ndodhen ende aty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *