• June 6, 2023

Shqiptari ρërd*hυηoη në det britaniken

Shqiptari ρërd*hυηon turisten britanike në Rodos.Një turiste britanike 20-vjeçare dyshohet se u përd hunua në det gjatë pushimeve në ishullin grek të Rodosit, HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

pasi ajo vizitoi një plazh me një burrë që kishte takuar në internet. Britanikja, emri i të cilës nuk është bërë i ditur, i tha Policisë se një 23-vjeçar shqiptar e përd hunoi pasi kishin shkuar për të notuar në plazhin Glystra në bregun lindor të ishullit.

E reja pretendoi se shqiptari, me të cilin fliste në internet për dy javë para se ta takonte personalisht, më pas e ktheu në dhomën e saj të hotelit në Kiotari ku e suImoi dhe tentoi ta përd hυnonte për herë të dytë. Megjithatë kësaj here ajo ka reaguar dhe e ka detyruar që të largohet nga dhoma e saj.

Më pas, ajo shkoi në Polici dhe përshkroi karakteristikat e autorit, gjë që solli në pr angosjen e shqiptarit, i cili i mohoi ak uzat. Megjithatë ai po procedohet për përdh υnim./vradini.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *